Νέα ομοφοβική επίθεση Κούγια μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Έκανε λόγο για «εγκαθίδρυση χούντας της ομοφυλοφιλικής κοινότητας»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, με την κόντρα με τον Στέφανο Κασσελάκη να συνεχίζεται, ενώ έκανε και λόγο για «εγκαθίδρυση χούντας της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», εξαπολύοντας πυρά και στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε:

Σοκάρει ο Κούγιας με απίστευτης αθλιότητας ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη

Στ. Κασσελάκης για το ομοφοβικό παραλήρημα Κούγια: “Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει”

Παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για το ομοφοβικό παραλήρημα Κούγια κατά Κασσελάκη

Ο Αλέξης Κούγιας στη γραπτή δήλωσή του αποφεύγει βέβαια να σχολιάσει ευθέως την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και επιδίδεται σε νέες ομοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη που ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος με τις νέες χυδαίες δηλώσεις του φαίνεται να ξεπερνά τον εαυτό του αναφέροντας ότι:

«Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων».

Συνεχίζοντας την παραληρηματική ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας επιτίθεται στις φεμινιστικές οργανώσεις, υπουργούς γενικώς και αορίστως αλλά ακόμη και στον Θέμη Σοφό, δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της συζύγου του Απόστολου Λύτρα.

«Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας – συζύγου – γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν. Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά τα «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», ο Αλέξης Κούγιας πέρασε στην υπόθεση της κακουργηματικής δίωξης του Απόστολου Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και επιτέθηκε στον δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέροντας:

«Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά. Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί